Bona golv

Vill du att vi hjälper dig ta fram skönheten i golvet? Genom att bona golvet får du ett lättstädat glansigt golv som ger rummet ett riktigt lyft. Låt oss ta hand om golvet och få det polerat till en helt ny nivå! Läs mer om boning nedan.

Bona golv som ytbehandling

Vi hjälper dig få tillbaka lystern på ditt trägolv. Ett gammalt trägolv blir charmigare med åren men då gäller det att behandla golvet på rätt sätt. Genom att bona golvet på lackat parkettgolv, linoleumgolv eller brädgolv får du tillbaka en blank och jämn yta som får golvet att kännas fräscht igen. Att bona golvet ger dig inte bara ett nytt, skyddat och stärkt trägolv utan boning gör även att trägolvet blir lättare att hålla rent. Våra golvexperter har 15 års erfarenhet och vet precis hur man uppnår hög kvalité på sitt trägolv.

Enklare boning på rätt sätt

Vill du undvika att ta bort gammalt vax innan boningen, hyra en poleringsmaskin eller råka repa golvet för att det inte är rengjort ordentligt? Vi hjälper dig bona på rätt sätt och vet hur mycket boningsvax som behövs för just ditt golv. Genom att ha rätt utrustning och rätt kunskap inom golvvård får vi ditt golv att se ut som nytt igen. Gör det enkelt för dig och boka in våra golvexperter idag!

Hur ofta ska man bona golvet?

Hur ofta man ska bona golvet kan variera beroende på vilket golvmaterial som ska bonas. I fråga om parkettgolvet rekommenderar vi någon gång om året. Med hjälp av poleringen får golvet en längre livslängd samt skyddar träparkett och lackat brädgolv mot fukt och solens strålar.

Vi erbjuder en kostnadsfri offert för ditt önskade golv. Vi utför boning för alla typer av golv, oavsett om det gäller en stor kontorslokal eller ett mindre vardagsrum som behöver behandlas. Inga jobb är för små eller stora, vi tar oss an alla uppdrag. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig med ett konkurrenskraftigt prisförslag som får dina golv att skina!

Experter på golv i Stockholm

Med mångåriga erfarenheter av små och stora projekt inom golvslipning, golvläggning och golvbehandling är vi stolta att titulera som experter. Golvexperterna är ledande experter på alla typer av golv i Stockholm och arbetar endast med kvalitetsprodukter från ledande och välkända varumärken för att kvalitetssäkra vårt arbete. Med 15 års erfarenhet kan vi erbjuda hög kvalité på våra golvtjänster. Dina golv är i trygga händer, vi garanterar att du kommer att bli nöjd med resultatet om du anlitar oss på Golvexperterna. 

konkurrenskraftiga priser

När du anlitar oss som golvfirma så får du fast pris på golvslipning och ytbehandling samt 30 % med rotavdraget!

Begär en kostnadsfri offert

Begär en kostnadsfri offert

Begär en kostnadsfri offert för din golvslipning, golvläggning eller ytbehandling  genom att fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Begär en kostnadsfri offert för din golvslipning, golvläggning, reparation eller ytbehandling genom att fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt. 

TELEFON

010 4240540

ADRESS

Hammarby Allé 91, 120 63 Stockholm

Call Now Button