Våra tjänster

Här kan du se alla våra tjänster som vi kan hjälpa dig med. Med 15 års erfarenhet i branschen har vi hunnit utveckla våra kunskaper genom framgångsrika projekt inom golvslipning, golvläggning och ytbehandling.

Som privatperson kan du även använda dig av rotavdraget för alla våra tjänster! 
Läs mer om rotavdraget här  »  

Experter på golv i Stockholm

Med mångåriga erfarenheter av små och stora projekt inom golvslipning, golvläggning och golvbehandling är vi stolta att titulera som experter. Golvexperterna är ledande experter på alla typer av golv i Stockholm och arbetar endast med kvalitetsprodukter från ledande och välkända varumärken för att kvalitetssäkra vårt arbete. Med 15 års erfarenhet kan vi erbjuda hög kvalité på våra golvtjänster. Dina golv är i trygga händer, vi garanterar att du kommer att bli nöjd med resultatet om du anlitar oss på Golvexperterna. 

Begär en kostnadsfri offert

Begär en kostnadsfri offert

Begär en kostnadsfri offert för din golvslipning, golvläggning eller ytbehandling  genom att fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt. 

Begär en kostnadsfri offert för din golvslipning, golvläggning eller ytbehandling genom att fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

telefon

010 4240540

Adress

Hammarby Allé 91, 120 63 Stockholm

Call Now Button