Övriga golv

Vi på Golvexperten hjälper dig lägga alla olika sorters golv runt om i Stockholm. Med vår långa erfarenhet är du i trygga händer. Vill du exempelvis att vi hjälper dig lägga altangolv eller fanérgolv? Här har vi listat några av de vanligaste golvtyper utöver det du finner i vår meny. Kontakta oss för den typ av golv du vill att vi lägger! 

Lägga fanérgolv

Fanérgolv är ett golv som ger ett exklusivt intryck till ett lågt pris. Om man ska lägga fanérgolv bör det göras i torra utrymmen i bostaden då golvet är känsligt mot fukt. Många företag använder sig av fanérgolv i utrymmen som samlingssalar, butiker och andra offentliga miljöer. För bästa hållbarhet bör fanérgolv kompletteras med ytbehandling då fanér inte går att slipa.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med att lägga ert fanérgolv med rätt behandling.

Lägga altangolv & trädäck

Vill du fräscha upp balkongen eller få hjälp med att bygga altanen? Vi hjälper dig med de exakta måtten för att lyfta uteplatsen och få den där lyxkänslan. Oavsett om det endast är trall till uteplatsen, en ytbehandling av altanen eller få hjälp med att bygga ett trädäck till baksidan så hjälper vi dig. Vi är golvexperter på alla typer av golv utomhus.

Begär en kostnadsfri offert

Begär en kostnadsfri offert

Begär en kostnadsfri offert för din golvslipning, golvläggning eller ytbehandling  genom att fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt. 

Begär en kostnadsfri offert för din golvslipning, golvläggning, reparation eller ytbehandling genom att fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

TELEFON

010 4240540

ADRESS

Hammarby Allé 91, 120 63 Stockholm

Call Now Button