Golvläggning av vinylgolv 

Vill du lägga ett enkelt golv i hemmet? Då ska du välja att lägga vinylgolv! Vinyl är ett praktiskt klickgolv som är så enkelt att du oftast kan lägga det över ditt nuvarande golv. Detta golv är oerhört populärt för dig som vill ha ett prisvärt golv som inte kräver mycket förarbete alls. Varför inte lägga ett schackrutigt golv? Läs mer nedan hur vi kan hjälpa dig med ditt vinylgolv!

Vinylgolv för alla hemmets rum

Om du är ute efter ett slitstarkt golv som inte knakar och fungerar utmärkt i alla miljöer är vinylgolv det självklara alternativet. Vinylgolv består av flera skikt vilket gör golvet slitstarkt och ljuddämpande samt ger en fuktresistent effekt. Golvet är populärt eftersom det är tåligt och inte påverkas av exempelvis spill och slask. Med vinylgolv i kök eller hall gör det inget om barnen drar in grus i hemmet ifrån lekplatsen eller om vännerna råkar spilla vin på golvet. Det är ett golv som klarar olyckor och aktiviteter, vilket passar perfekt till familjer med aktiva barn.

Golvet är en viktig byggsten i hemmet tillsammans med vägg och tak för att skapa ett vackert hem. Dessa tre byggstenar skapar en känsla som blir avgörande för upplevelsen av rummet. Därför är det viktigt att välja rätt golv från början beroende på vilket resultat man önskar. 

Schackrutigt golv

Ett golv som har ökat i popularitet är schackrutigt golv som oftast finns i kök och hall. Rutigt vinylgolv har prytt många stora inredningstidningar på sistone vilket har gjort att efterfrågan på schackrutigt golv har skjutit i höjden. 

Golvets skyddande ytskikt gör golvet till ett lättstädat och lättskött alternativ i hemmet. Den starka ytbehandlingen ger dig möjligheten att fokusera på annat istället för att många timmar på städning. Ett rutigt golv är ett vackert och tidlöst mönster som fungerar som en dynamisk inredningsdetalj vilket passar in i många olika miljöer.

svart vitt vinylgolv i Stockholm

Vinylgolv i olika färger, mönster och material

Vinylgolv finns i ett stort utbud av färg, mönster, strukturer och material. Den stora variationen gör det enkelt att anpassa golvet efter den egna stilen. Genom en kostnadsfri rådgivning kan vi tillsammans gå igenom dina önskemål, vägleda och hjälpa dig med att planera ditt drömgolv. Våra golvexperter lägger alla typer av golv i hela Stockholm – från Södermalm, Norrmalm, Lidingö till Djurgården. Vi har erfarenhet av golvprojekt i olika storlekar och tar sig an från små till stora projekt. Ditt golv är i trygga händer!

Begär en kostnadsfri offert

Begär en kostnadsfri offert

Begär en kostnadsfri offert för din golvslipning, golvläggning eller ytbehandling  genom att fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt. 

TELEFON

010 4240540

Begär en kostnadsfri offert för din golvslipning, golvläggning eller ytbehandling genom att fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt. 

ADRESS

Hammarby Allé 91, 120 63 Stockholm

Call Now Button