Golvläggning av massivt trägolv

Vi hjälper dig att lägga massivt trägolv! Vi är golvexperter med över 15 års erfarenhet som vet vad som passar bäst för ditt hem eller företag! Genom att lägga golv själv riskerar du onödiga kostnader och risker. Spara tid och pengar genom att låta oss hjälpa dig istället. Vi följer Golvbranschens riktlinjer och har garanti på alla våra utförda jobb inom golvläggning och golvslipning. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig nedan!

Massivt trägolv är ett trägolv som inte bara är otroligt vackert utan har även en lång livslängd. Till skillnad mot parkettgolv är massivt trägolv mer hållbara och kan slipas flera gånger samt fungerar i alla torra utrymmen. Ett massivt trägolv kan hålla upp till 50 år om du behandlar golvet rätt. Massiva trägolv finns i olika material, bland annat som massivt furugolv, ekgolv, grangolv, skeppsgolv och plankgolv.

Oavsett vilken typ av golvläggning du väljer kan du som kund känna dig i trygga händer med Golvexperten. Vi är erfarna golvläggare och har mångårig erfarenhet av att lägga massivt trägolv. Vi vet vad som behöver göras och ger dig rätt rådgivning för ditt nya golv. Efter det massiva trägolvet är lagt hjälper vi dig även med golvslipning och ytbehandling, om detta önskas. Massiva trägolv skyddas bäst med behandling av olja, lack eller vax och kan väljas med pigmentering som passar bäst just i ditt hem.

Några av våra golvläggningar av massivt trägolv


Några av våra golvläggningar av massivt trägolv

 

Massivt furugolv är ett av de klassiska golvtypen när det kommer till massiva trägolv. Furu som material är gjort av träslaget tall. Furugolv är ett populärt golv i Sverige som många väljer att ha i sitt vardagsrum eller sovrum. Golvet är ett ljust trägolv med mörk kärna som ger rummet en ljusare känsla. Tänker du dig en viss färg till ditt trägolv? Vi hjälper dig ta fram en ytbehandling med rätt golvfärg som passar bäst till ditt furugolv i hemmet. Låt oss som är experter lägga ditt massiva furugolv för att få en slät och hållbar livslängd.

Ett massivt ekgolv är det mest hållbara trägolvet som klarar tung belastning och är något hårdare än furugolv och grangolv. Massivt ekgolv har fina mönster och kan färgas till ljust eller mörkt ekgolv. Detta golv kan slipas ett flertal gånger när du känner för att golvet behöver fräschas upp eller byta färg. Boka Golvexperten som golvläggare för ditt massiva trägolv så ser vi att det går rätt till och erbjuder rådgivning om vad som blir bäst för just ditt golv.

Det massiva grangolvet är en naturprodukt med en lite ljusare ton än furu och har inte röda tonen av kärnan som furu har. Grangolv är precis som furu och ekgolv – ett hållbart trägolv som går att slipa ett flertal gånger. Ett massivt grangolv är bäst att ha inomhus och går även att kombinera med golvvärme till en viss grad. Grangolv passar bäst med ytbehandling av hårdvaxolja där du själv kan välja färgton på ditt golv. Kontakta oss så hjälper vi dig lägga ditt nya grangolv.

Oavsett vilket plankgolv du väljer utför vi arbetet åt dig. Massivt plankgolv ger rummet en härlig gammaldags känsla med fint ljusinsläpp på golvet. Att lägga plankgolv låter enkelt, dock är det ett komplicerat projekt eftersom det finns en del viktiga moment att tänka på. När du lägger plankgolv är det viktigt att få plankan perfekt då springorna i golvet syns tydligt om det inte lagts jämnt. Det är även viktigt att man skruvar i rätt gradvinkel för att få en bra hållbarhet. Våra golvexperter kan hjälpa dig att lägga ditt massiva plankgolv för att säkerställa att allt görs på rätt sätt, samtidigt som du behåller garantin på golvet.

Begär en kostnadsfri offert

Begär en kostnadsfri offert

Begär en  kostnadsfri offert för din golvslipning, golvläggning eller ytbehandling  genom att fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt. 

Begär en kostnadsfri offert för din golvslipning, golvläggning eller ytbehandling genom att fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt. 

TELEFON

010 4240540

ADRESS

Hammarby Allé 91, 120 63 Stockholm

Call Now Button