Golvläggning av laminatgolv

Ska du lägga laminatgolv? Vi på Golvexperten hjälper dig! Under 15 års tid har vi hjälpt våra kunder med att lägga laminatgolv i alla typer av rum och lokaler. Laminat är ett stryktåligt golv som passar i hemmets flesta rum. Läs mer om laminat nedan och hur vi kan hjälpa dig.

Lägga laminatgolv

Laminatgolv är ett populärt golv som finns i de allra flesta svenska hem och arbetsplatser. Golvet håller en hög kvalitet och uppfattas som innovativt med ett stort utbud av ytstrukturer och träimitationer. Detta skapar en behaglig och naturlig atmosfär i rummet. Rätt laminatgolv kan ge vilket rum som helst ett lyft. Golvet består av olika skikt som sitter på varandra, dock är laminatgolv känslig mot fukt vilket gör det mindre anpassat att ha i våtrum.

Slitstarkt och lättskött golv

Är du ute efter ett tåligt golv med längre hållbarhet? Då ska du lägga laminatgolv! Laminat är stabilt och starkt, som tål påfrestningar – därför passar det till de flesta ytor i hemmet. Med laminatgolv får du både funktion och design i ett golv. Ett vackert golv med oöverträffade egenskaper slår aldrig fel när man ska välja rätt golv för hemmet.

Skötselråd av laminatgolv

Det bästa med laminatgolv är att det är lättstädat och lättskött. Det brukar oftast räcka med att endast dammsuga, torrmoppa eller sopa lite lätt för att det ska hålla sig i form. Ibland kan fläckar uppkomma och i sådana fall är det viktigt att man vårdar golvet rätt då golvet är känslig mot fukt.

Vi rekommenderar att du fukttorkar golvet med hjälp av en mikrofibermopp. Använd gärna ett ett miljövänligt städmedel för att undvika farliga kemikalier som inte är snälla mot människan eller vår natur. För att undvika bestående fläckar är viktigt att snabbt ta hand om dessa på rätt sätt.

Laminatgolv i Stockholm

Vi lägger laminatgolv i hela Storstockholm, från Kungsholmen, Vasastan och Södermalm i Stockholms innerstad till Nacka, Solna, Sollentuna och Lidingö i regionens utkanter. Golvexperten har mångåriga erfarenheter av mindre och stora golvläggningar i lägenheter till nyläggningar i villor, industri- och kontorslokaler. Vi garanterar ett hundraprocentigt resultat oavsett uppdragets omfattning och storlek. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning där vi tillsammans kan planera ditt drömgolv.

Begär en kostnadsfri offert

Begär en kostnadsfri offert

Begär en kostnadsfri offert för din golvslipning, golvläggning eller ytbehandling  genom att fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt. 

Begär en kostnadsfri offert för din golvslipning, golvläggning eller ytbehandling genom att fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt. 

TELEFON

010 4240540

ADRESS

Hammarby Allé 91, 120 63 Stockholm

Call Now Button