Golvläggning i Stockholm 

Professionella golvläggare

Behöver du hjälp med att lägga nytt golv? Vi har över 15 års erfarenhet och har lagt tusentals golv till våra kunder. Du som kund kan alltid känna dig trygg då vi lämnar alltid garanti på vårt arbete, både för dig som företagskund och privatkund.

För alla typer av golv

Behöver du hjälp med golvläggning av parkett, fiskbensparkett, furugolv, massivt trägolv eller lamellgolv? Då hjälper vi dig runt om i hela Stockholms län! Det spelar ingen roll om du behöver hjälp med din golvläggning i bostaden på andra sidan stan som Bromma, Nacka, Huddinge. Behöver du möjligtvis vår hjälp med det i en företagslokal på Södermalm eller din lägenhet i Hägersten? Vi tar oss an att lägga nytt golv oavsett storlek på uppdraget.

Därför ska du lägga nytt golv med oss

Att lägga nytt golv är inte världens lättaste. Det är mycket att tänka på som exempelvis vilket underlag du måste ha, hur du ser till att golvet inte knakar, om det går att lägga golv på golv, vilket spackel som behövs och i vilken ände du ska börja osv. Därför rekommenderar vi att du tar hjälp av oss som har rätt kunskap och erfarenhet för jobbet. På så sätt vet du att allting går rätt till och slipper eventuella ombyggnader och framförallt onödiga kostnader. Vi på Golvexperten hjälper dig att lägga golv på rätt sätt och ger dig även rådgivning kring vilken typ av material som behöver beställas. Vi vet vad som behöver göras när det kommer till golvläggning och lämnar dessutom alltid garanti på alla våra utföranden.

Mer än bara golvläggare

Vi är otroligt måna om våra kunder och strävar alltid efter 100 % kundnöjdhet. Därför erbjuder vi mer än bara golvläggning. Vi erbjuder helhetslösningar till både privatpersoner och företag där vi skräddarsyr paket som passar era önskemål. Genom samarbete med Flyttgubbarna och Städjätten kan du som kund utöver golvläggning eller reparationer få hjälp även med städ och flytt. Kontakta oss så tar vi fram en helhetslösning som passar just för dig.

Alla våra golvläggningar

Vill du byta ut det det slitna äldre golvet hemma till ett nytt och fräscht trägolv med längre livslängd? Vi hjälper dig med att lägga furugolv, ekgolv, plankgolv, grangolv, parkettgolv eller massivt trägolv. Vilket trägolv passar dig bäst? 

Gå till golvläggning trägolv »

Betonggolv är ett av de lättaste golven att sköta om då det inte kräver någon särskild underhåll i jämförelse med andra typer av golv. Det enda man brukar behöva göra är att dammsuga betonggolvet samt våttorka för att bli av med fläckar. Lättare än så blir det inte!

Gå till golvläggning betonggolv »

Laminatgolv är ett bra val för dig som vill ha ett hållbart golv. Materialet laminat passar i de flesta rum och tål en hel del påfrestningar vilket gör det lämpligt för i princip alla ytor i hemmet. Laminatgolv är ett stabilt och starkt golv som inte viker sig av tung belastning. Vill du veta mer om hur vi lägger laminatgolv till våra kunder?

Gå till golvläggning laminatgolv»

Stengolv har en rik variation i färg, textur och ytbehandling vilket gör att man kan anpassa golvet efter eget tycke och smak. Stengolv är inte bara vackert, utan dess starka slitstyrka ger golvet en lång livslängd vilket är en bra investering i hem och lokaler. Den totala årskostnaden för ett stengolv är på sikt lägre i jämförelse med andra golvmaterial som kräver betydligt större underhållning.

Gå till golvläggning stengolv »

Golvexperten hjälper dig att lägga olika sorters golv runt om i Stockholm. Med vår långa erfarenhet som golvläggare har vi lagt alla typer av golv du kan tänka dig. Vi hjälper dig bland annat att lägga altangolv, fanérgolv, lägga linoleumgolv eller lägga heltäckningsmatta.

Gå till övriga golvläggningar»

Begär en kostnadsfri offert

Begär en kostnadsfri offert

Begär en kostnadsfri offert för din golvslipning, golvläggning eller ytbehandling  genom att fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt. 

Begär en kostnadsfri offert för din golvslipning, golvläggning eller ytbehandling genom att fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

TELEFON

010 4240540

ADRESS

Hammarby Allé 91, 120 63 Stockholm

Call Now Button